Hlavní obsah

Spojit Pravou blondýnku a Ramba? Postradatelné jdou do akce

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zní to podivně, ale projekt Expendabelles (Postradatelné) navazující na akční film Expendables skutečně existuje. Střílet v něm budou samé dámy a stojí za ním mimo jiné Sylvester Stallone a známý režisér komedií Robert Luketic.

Foto: Dark Castle Entertainment

Sylvester Stallone

Článek

První nástin scénáře zní feministicky nebo spíše jako úmyslná parodie. Ve filmu totiž půjde o tým špičkově vycvičených žen-zabijáků, které se vydají osvobodit rukojmí a přitom budou muset také svrhnout zlého diktátora bizarní zemičky.

Natočit to má režisér Pravé blondýnky Robert Luketic a prý půjde o „estrogenovou akční jízdu”. Scénář už je hotov, natáčet se bude v létě a o produkci se starají Sylvester Stallone a Kevin King.

Zbývá ještě dořešit casting. Server Deadline spekuluje o Cameron Diazové, Mille Jovovichové, a dokonce Meryl Streepové, nicméně spolehlivý server IMDB zatím nic nepotvrzuje.

Dva první díly Postradatelných měly slušný úspěch. Sebeironický přístup bývalých akčních hvězd diváci ocenili, neboť panuje silná nostalgie po drsně humorných hláškách a staré dobré nesmyslné akci á la 80. léta. Přes všechnu brutalitu filmy přinesly uklidňující nostalgii včetně soundtracku plného blues, rocku, staromódního soulu a funky.

Reklama

Výběr článků

Načítám