Hlavní obsah

Spock ze Star Treku produkuje horor

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Zachary Quinto je znám naprosté většině lidí jako Spock ze Star Treku. Jeho láskou je ale divadlo a vrhnul se i na produkci hororu, informovala BBC.

Foto: Profimedia.cz

Zachary Quinto

Článek

Jeho firma Before The Door se chystá vydat nízkorozpočtový psychologický horor Banshee Chapter.

„Star Trek znamenal hodně publicity a věděl jsem, že to nebude trvat věčně, takže jsem chtěl udělat něco, co by mi dalo větší kontrolu nad příběhy, které vyprávím, a věcmi, ve kterých jsem jako tvůrce zapojen. Smysl té moci, kterou vám dává produkční společnost, je v tom, že můžu víc organizovat projekty a dávat různým lidem příležitost,“ řekl herec.

Foto: CinemArt

Vlevo kapitán James T. Kirk (Chris Pine), vpravo Spock (Zachary Quinto)

Jeho láskou ovšem zůstává především divadlo. Momentálně hraje na Broadwayi ve hře Tennesseeho Williamse Skleněný zvěřinec.

„Neexistuje nic víc vzrušujícího než tohle, zvlášť při téhle produkci, která je tak nekonvenční, expanzivní. Je to úžasná zkušenost,“ potvrdil herec.

„Jako dítě jsem zíral na divadlo, je to něco, k čemu jsem se chtěl dlouho vrátit. Prožil jsem sice pár odboček, žil jsem v L. A. deset let, když jsem dodělal školu, ale vždycky jsem zkoušel dělat divadlo. Před pár lety jsem hrál divadlo i mimo Broadway, tohle je můj broadwayský debut a já doufám, že se sem budu vracet co nejčastěji,“ dodal nadšený Quinto.

Reklama

Výběr článků

Načítám