Hlavní obsah

Superstar v Afghánistánu. S Brucem Willisem a Deschanelovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je možné stvořit popovou superhvězdu v televizní soutěži v Afghánistánu? Odpověď přinese komedie Rock the Kasbah, která bude mít hvězdné obsazení. Účast potvrdili Danny McBride, Kate Hudsonová, Bruce Willis, Shia LaBeouf, Bill Murray a Zooey Deschanelová.

Článek

Snímek režiséra Barryho Levinsona Rock The Kasbah se odehrává ve zdivočelé asijské zemi, kde se ocitne upadající hudební manažer (Bill Murray), který neví kudy kam – uprostřed Afghánistánu zůstane bez peněz a bez pasu. Potká však mladou dívku, ve které objeví talent. Jedou spolu do Kábulu a přihlásí se do televizní soutěže Afghánská hvězda.

Příběh Rock the Kasbah napsal scenárista Mitch Glazer a film by měl být hotov už během tohoto roku. Pro Bruce Willise to bude letos jediná komedie. Jinak se s vervou pustil do točení akčních thrillerů jako The Prince (v něm hraje mafiána na odpočinku, který je nucen vrátit se do Las Vegas a ztrestat odvážlivce, kteří jsou zapleteni ve zmizení jeho dcery). V plánu má také jeden sci-fi thriller s názvem Vice a objeví se v komiksovém filmu Sin City: A Dame to Kill For.

Reklama

Výběr článků

Načítám