Hlavní obsah

Kamil Střihavka chystá akustické koncerty

Právo, Šárka Hellerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Kamil Střihavka se se svou kapelou Leaders! chystá na akustické turné. Bude se jednoduše jmenovat Kamil Střihavka, Akustické turné 2014 a během února až dubna proběhne v několika českých a moravských městech.

Foto: Sony Music

Kamil Střihavka pro turné rozšířil sestavu své doprovodné kapely.

Článek

Skupina Leaders!, která zpěváka na koncertech doprovází, bude u příležitosti turné doplněna o další členy. Sérii koncertů bude provázet také nový videoklip k písni Ztracenej.

V programu akustických koncertů zazní nejenom úpravy Střihavkových hitů Země vzdálená, Kovboj z Teplic, Když se snáší déšť, Woo-Doo!, Holka čapni draka, Černá růže a dalších.

Dojde i na písně, které dosud naživo nikdy nezpíval, a chybět nebudou ani coververze zpěvákem obdivovaných legendárních světových skladeb.

Nový Střihavkův koncertní projekt by měl být protipóĺem jeho standardních rockových produkcí, zejména svým tichým provedením a celkovou komorností.

Záměrem je zahrát pro sedící publikum v důstojných prostorech, jakými jsou divadla a menší koncertní sály. Některé koncerty proběhnou i v synagoze, zámeckém parku či na nádvoří, případně v menším amfiteátru.

Program turné

7. 2. Kutná Hora – Tylovo divadlo

11. 2. Nový Bor – Městské divadlo

12. 2. Stochov u Kladna – Dům kultury

19. 2. Teplice – Krušnohorské divadlo

13. 3. Český Krumlov – Městské divadlo

14. 3. Kraslice – Kulturní dům

22. 3. Trhové Sviny – Městské kulturní středisko

25. 3. Zlín – Kongresové centrum

26. 3. Ostrava Zábřeh – KD Akord

22. 4. Hradec Králové – Sál Filharmonie

28. 4. Praha – Hybernia

29. 4. Plzeň – Synagoga

21. 5. Kladno – Zahrada zámku

21. 5. Kladno – Zahrada zámku

21. 5. Kladno – Zahrada zámku

Skupina Leaders! vyrazí na turné s Kamilem Střihavkou ve složení Lukáš Pavlík (bicí nástroje), Martin Ivan (kontrabas), Petr Henych (akustické kytary), Štěpán Eliáš (klávesy), Markéta Podhajská (perkuse), Ondřej Klímek (saxofony, flétny), David Babka (steel kytara).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám