Hlavní obsah

Francouzská zpěvačka Zaz chystá velký návrat na Colours of Ostrava

Právo, Aleš Honus

Spolu s Robertem Plantem a kapelou MGMT je další potvrzenou hvězdou letošního ročníku festivalu Colours of Ostrava francouzská zpěvačka Zaz. Ta se na festival vrátí po dvou letech. Ve středu o tom informovali pořadatelé.

Foto: Sony Music

Zaz

Článek

Jedním z důvodů, proč se zpěvačka do Ostravy vrátí, jsou četné žádosti fanoušků, kteří ji právě před dvěma lety na Colours objevili a pro které se její koncert stal jedním z vrcholů tehdejšího ročníku.

„Tehdy nadchla nás i diváky svojí energií, bezprostředností a především hudbou. Od té doby jsme neustále dostávali prosby o její návrat. Jsme rádi, že návštěvníkům i sobě toto přání můžeme splnit, a navíc že si sama zpěvačka vybrala z velkého množství tuzemských nabídek náš festival, na který ráda vzpomíná,“ uvedla ředitelka Zlata Holušová.

Program festivalu kromě Roberta Planta a MGMT doplní i další kapely, které na festivalu v Ostravě (nebo vůbec v ČR) zažijí svoji premiéru. Budou to retro soul-popoví The Asteroids Galaxy Tour z Dánska, turecký hudební klenot Taksim Trio, avantgardní francouzský saxofonista Guillaume Perret s formací The Electric Epic, ostrá francouzská dvojčata Isaya, berlínská čtveřice Abby hrající mix rocku, popu a techno rave, sanfranciská kapela Rupa & The April Fishes střídající francouzský šanson, punkrock, gypsy swing a tango, jamajský reggae veterán Winston McAnuff s harmonikářem Fixim a beatboxerem nebo kapela David Wax Museum hrající totálně svádivý a živelný styl Mexo - Americana.

Reklama

Výběr článků

Načítám