Hlavní obsah

Seriál Sherlock chystá čtvrtou i pátou sérii

Právo, Jaroslav Špulák

Populární televizní seriál Sherlock, který natáčí britská stanice BBC, realizuje čtvrtou i pátou řadu. Není nicméně zatím známo, kdy se začne natáčet a kdy bude mít čtvrtá řada premiéru.

Foto: Reuters

Seriál Sherlock se odehrává v současnosti. Hlavní postavu ztvárnil Benedict Cumberbatch.

Článek

Před několika dny řekl Steven Moffat, spolutvůrce populární série, v níž Sherlock Holmes žije a pátrá v Londýně na začátku jednadvacátého století, že pracuje na příběhu čtvrté a páté řady. „Máme nápad, ale nebudeme točit o tom, že kdosi chce vyhodit do vzduchu celý svět nebo že je ohrožen někdo slavný. Chceme další řady zrealizovat co nejrychleji,“ sdělil.

Martin Freeman, představitel doktora Watsona, k tomu s humorem sobě vlastním poznamenal. „Slyším to poprvé, teď jsem se o tom dozvěděl. Když tedy novináři hovoří o tom, že nová řada vznikne co nejdříve, tak to asi bude pravda. Já ale nic nevím, nečetl jsem žádný nový scénář. Vím jen, že se nám všem seriál moc líbí a chtěli bychom v něm pokračovat,“ řekl.

První řada Sherlocka byla natočena v roce 2010. Měla tři díly a každý trval hodinu a půl. Druhá řada, rovněž třídílná, byla uvedena na začátku roku 2012. Třetí řada oznámila svou premiéru na začátek tohoto roku. V roli Sherlocka Holmese se představuje Benedict Cumberbatch.

Reklama

Výběr článků

Načítám