Hlavní obsah

Guns N’Roses prý vyjedou na světové turné, možná bude i album

Právo, Jaroslav Špulák

Vše, co se děje v americké rockové skupině Guns N’Roses, je vždy pozoruhodné. Přestože tato kapela proslula na přelomu osmdesátých a devadesátých let a aktuálně už ze své slávy spíše přežívá, informace, že vyrazí na světové turné, opět zaujala média. Tím spíš, když je doprovázena spekulací o tom, že by letos mohlo vyjít i nové album.

Článek

GunsN’Roses aktuálně chystají velké světové turné. Zveřejnili již data svých vystoupení na jaře letošního roku v Mexiku a Jižní Americe. Poté uvedli, že bude následovat něco mnohem rozsáhlejšího. Detaily však zatím neuvedli.

Kromě světového turné by GunsN’Roses měli vydat i nové album. V květnu loňského roku totiž kytarista Richard Fortus v jednom rozhovoru prozradil, že na svou sedmou studiovou desku již většinu skladeb dokončili. Termín vydání však zatím nikdo nesdělil a není ani jisté, zda se tak stane letos.

Poslední album Guns N’Roses se jmenuje Chinese Democracy a vyšlo v roce 2008. Kapela ho připravovala patnáct let a nahrávání ji přišlo na třináct miliónů dolarů.

Reklama

Výběr článků

Načítám