Hlavní obsah

Filmové premiéry: Nymfomanka, část II., Na život a na smrt, Paranormal Activity: Prokletí

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vstupuje do kin druhá část filmu dánského režiséra Larse von Triera Nymfomanka. Na Středním východě v roce 2005 se odehrává příběh filmu Na život a na smrt. O tom, že šmírovat sousedy se nevyplácí, je další část hororové série Paranormal Activity, o níž zasvěcení tvrdí, že patří k nejděsivějším.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 2. týden

Článek

Nymfomanka, část II.

Trailer k filmu Nymfomanka, část II.Video: Aerofilms

Vyprávění ženy o její závislosti na sexu pokračuje situací, kdy Joe ztratí schopnost pohlavního vzrušení a prakticky po celý film se ji snaží získat znovu zpátky například stykem se dvěma černochy zároveň nebo s pomocí sadistického muže.

Nymfomanka, část II., Dánsko/ Německo/ Francie/ Belgie/ Velká Británie, 2014, 123 min, režie: Lars von Trier, hrají: Charlotte Gainsbourgová, Stellan Skarsgard, Shia Labeouf, Stacy Martinová a další.

Na život a na smrt

Trailer k filmu Na život a na smrt Video: Bontonfilm CZ

V noci z 27. na 28. června 2005 byli čtyři členové amerických zvláštních jednotek Navy SEALs vysazeni v afghánských horách s úkolem zneškodnit na nedaleké základně Talibánců jednoho z jejich pohlavárů, blízkého přítele Usámy bin Ládina. Hned na začátku ale vojáci museli řešit problém, který nečekali: narazili na místního pastevce, ještě chlapce, a rázem stáli před morálním dilematem: mají dítě zabít, anebo ho pustit a riskovat prozrazení?

Na život a na smrt , USA 2013, válečný, 120 min., režie: Peter Berg, hrají: Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Emile Hirsch, Ben Foster, Eric Bana a další.

Paranormal Activity: Prokletí

Trailer k filmu Paranormal Activity: Prokletí Video: CinemArt

Jesse právě dostudoval střední školu a hledá rozptýlení. Náhle uslyší z větrací šachty podivný hluk, který vychází z bytu o patro níž. S kamarádem pošlou na průzkum zapnutou videokameru, která zaznamená bizarní rituál. Když obyvatelka onoho bytu náhle zemře, je brzy jasné, že to nebyla smrt přirozená.

Paranormal Activity: Prokletí, USA 2014, horor, 84 min., režie: Christopher Landon, hrají: Andrew Jacobs, Molly Ephraimová, Richard Cabral, Carlos Pratts a další.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám