Hlavní obsah

Filmové premiéry: Zpátky do ringu, 17 dívek, 47 Róninů

Právo, Věra Míšková

Na začátku roku vstupují do kin Sylvester Stallone a Robert De Niro ve filmu Zpátky do ringu jako dva pittsburští boxeři. Francouzské drama 17 dívek je o skupině puberťaček, které se rozhodnou otěhotnět. A 47 Róninů je dobrodružný fantasy film ze středověkého Japonska.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 1. týden

Článek

Zpátky do ringu

Trailer k filmu Zpátky do ringuVideo: Warner Bros

Dva boxeři, zavilí protivníci, se před třiceti lety měli utkat v rozhodujícím zápase, ale jeden z nich se nečekaně rozhodl kariéru ukončit, což bylo osudné i pro druhého. Nyní dostávají nabídku na svou někdejší slávu navázat a vrátit se do ringu k poslednímu zápasu. Nabídka rozpoutá řetěz šílených událostí.

Zpátky do ringu, USA 2013, sportovní komedie, 113 min., režie: Peter Segal, hrají: Sylvester Stallone, Robert De Niro, Kevin Hart a další.

17 dívek

Trailer k filmu 17 dívekVideo: Film Europe

Když Camille náhodou otěhotní, podnítí své kamarádky a spolužačky, aby ji následovaly. Je jen otázkou času, než 17 dívek najde vhodné "dárce spermatu" a způsobí rozruch v dosud klidných vodách přímořského městečka.

17 dívek, Francie 2011, drama, 86 min., režie: Delphine Coulin, Muriel Coulin, Hrají: Roxane Duranová, Esther Garrelová, Carlo Brandt a další.

47 Róninů

Trailer k filmu 47 RóninůVideo: CinemArt

Rónin je samuraj, který ztratil pána a tím i čest. Jeho postavení na společenském žebříčku středověkého Japonska tomu odpovídá. Ještě níž však stojí lidé smíšené rasy, jako je nalezenec Kai, napůl Japonec napůl Brit. Vezme ho však na milost skupina bývalých samurajů...

47 Róninů, USA 2013, akční fantasy, 119 min., režie: Carl Rinsch, hrají: Keanu Reeves, Tadanobu Asano, Rinko Kikuči a další.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám