Hlavní obsah

Zemanovo poselství vidělo 1,26 miliónu lidí

– Praha • Aktualizováno
Právo, jp

Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana vysílané v netradičním čase na druhý svátek vánoční od 13 hodin zhlédlo v České televizi 788 tisíc diváků. Projev z Lán natočila Nova, která jej také vysílala. Na této stanici projev vidělo 478 tisíc lidí. Celkem tak Zemanovo vystoupení vidělo 1,26 miliónu diváků.

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

Prezident Miloš Zeman na zámku v Lánech

Článek

Poslední projev Václava Klause ve funkci prezidenta, který se vysílal na Nový rok, vidělo 2,3 miliónu lidí starších 15 let. Jen na ČT ho vidělo 1,2 miliónu lidí, na Nově pak 425 tisíc a  další diváci jej zhlédli na ČT 24 a na Primě.

Vévodily starší filmy

Nejvíce sledovaným televizním pořadem na Štěpána se stala rodinná komedie Jak dostat tatínka do polepšovny s Tomášem Holým. V podvečer si ji zapnulo na ČT 1 1,59 miliónu lidí.

Třetí premiérová večerní pohádka České televize, dobrodružně laděný snímek Modrý tygr, byla tímto filmem poražena. Film si pustilo 614 tisíc lidí, daleko víc se jich ale ve večerním čase dívalo na Nově na starší filmovou pohádku z roku 1977 Jak se budí princezny. Viděl ji milión lidí.

Ve třetí den svátků zabodovala večer také Prima. Rovněž starší pohádku s Janem Werichem nazvanou Byl jednou jeden král zhlédlo 868 tisíc diváků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám