Hlavní obsah

Elán v Praze, Brně a Ostravě

Novinky, Stanislav Dvořák

Jen ve třech městech se zastaví turné slovenské skupiny Elán. Ve velkých halách na podzim 2014 odehraje výpravné koncerty nazvané The Best Of Vol. 2.

Foto: Petr Horník, Právo

Skupina Elán

Článek

„Máme tolik hitů, že není možné je přehrát na jednom vystoupení. Proto vyrážíme znovu na turné. Pokud naši posluchači navštíví i druhou část, bude jejich koncertní zážitek kompletní,“ tvrdí sebevědomě Elán.

Vstupenky na tři halové show, které se budou konat v Brně (17. 10. Kajot Arena), Praze (22. 10. Tipsport Arena) a Ostravě (24. 10. ČEZ Arena), jsou k dostání v síti Ticketportal a Ticketpro, v první vlně za 499 korun.

„Přestože budou halové koncerty vycházet z konceptu loňského velmi úspěšného turné Elánu Best Of, uvidí lidé zcela novou show. Měníme design pódia, celý vizuál i dramaturgii. Stejně jako minulý rok však ponecháváme možnost fanouškům hlasovat o písně, které budou chtít zahrát. To se setkalo s velkým ohlasem a my to nechceme měnit. Jak bude možné hlasovat, se posluchači včas dozvědí,“ dodala Nina Fialová z pořádající agentury Art-Ist Agency.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám