Hlavní obsah

Evelynne budou na turné rozdávat kytary

Právo, Jaroslav Špulák

Pražská skupina Evelynne nahrála pod dohledem producenta Borise Carloffa svůj nový počin. Po debutu Anonymity vyjde kolekce nazvaná Identity a v úterý 3. prosince, v den jejího vydání, vyrazí formace na stejnojmenné turné. Kromě starších i nových skladeb na něm bude rozdávat i kytary.

Foto: archív kapely

Skupina Evelynne se chystá na turné.

Článek

Ve spolupráci se společností Stagg darují členové Evelynne v šesti dětských domovech v rámci šňůry kytary s podpisy několika českých zpěváků a muzikantů. Jsou mezi nimi autogramy Karla Gotta, Davida Kollera, členů skupin PSH, Mandrage a dalších. Děti si při koncertech vychutnají i zážitek z koncertního pódia a stanou se kmotry desky.

„Chceme i dětem v dětských domovech ukázat, že člověk, který si jde za svým cílem, tak toho dosáhne. Je důležité nepřestat věřit, tvrdě makat a nikdy to nevzdat. Třeba tak pomůžeme splnění snu nějakého mladého nadějného muzikanta,“ vysvětluje zpěvák kapely Eddie.

Nová deska skupiny Evelynne vychází na etiketě labelu Championship Music. Kapela na něm ve srovnání s debutem svůj sound posunula a zmodernizovala, přitom dbala na to, aby fanouškům nadále předkládala smysluplné písně.

Evelynne budou na turné rozdávat kytary

Identity Tour:

 3. 12. Praha (Fututrum)

 5. 12. Plzeň (Divadlo Pod lampou)

 6. 12. České Budějovice (Slavia)

12. 12. Olomouc (U klub)

14. 12. Pardubice (Žlutý pes)

18. 12. Brno (Fléda)

Reklama

Výběr článků

Načítám