Hlavní obsah

Prahu rozduní Transmission, největší taneční párty v ČR

Přes 12 tisíc příznivců elektronické taneční hudby čeká v sobotu svátek. V pražské O2 areně se bude již podesáté konat akce Transmission, která je největší halovou taneční párty v České republice.

Foto: United Music Events

Článek

Návštěvníci se mohou těšit na hvězdy jako Markus Schulz, Cosmic Gate nebo Ørjan Nilsen, které vystoupí za doprovodu velkolepé laserové, světelné a pyrotechnické show. Zvuk zajistí jeden z nejkvalitnějších soundsystémů současnosti.

Letošní Transmission má podtitul The Machine of Transformation a tanečníky provede různými dobami od renesance a DaVinciho vynálezů až k výjevům z budoucnosti.

"Nikdy na pódium nejdeme s přesnou představou, co budeme hrát," říkají němečtí Cosmic Gate. "Vždy býváme na místě tak hodinu předem, jdeme se podívat mezi lidi, nasát atmosféru, poslechnout si, co hraje DJ před námi a tak dále. Určitě ale zahrajeme tak tři, čtyři kousky z našich starých hitů, přidáme i jednu či dvě aktuální klubové pecky, ale velkou část budou tvořit hlavně naprosté novinky, o kterých jsme přesvědčeni, že budou do budoucna hity."

Reklama

Výběr článků

Načítám