Hlavní obsah

Comeback Monty Pythonů se vyprodal za 43,5 sekundy

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lístky na živé představení, které naplánovala na červenec příštího roku britská komediální skupina Monty Python jako svůj comeback, se vyprodaly za pouhých 43,5 sekundy. V pondělí to s odvoláním na organizátory napsal server BBC.

Foto: Andrew Winning, Reuters

Žijící členové skupiny Monty Python na tiskové konferenci k oznámení návratu

Článek

Michael Palin, Eric Idle, John Cleese, Terry Gilliam a Terry Jones oficiálně oznámili návrat minulý čtvrtek na tiskové konferenci v Londýně. Původně plánovali jednorázové představení, ale poté, co se po lístcích jen zaprášilo, přidali další čtyři. Vystupovat tak budou 1. až 5. července v londýnské O2 Areně.

Pět žijících členů se naposledy spojilo na pódiu v roce 1998 na Aspenském komediálním festivalu. Šestý Graham Chapman zemřel už roku 1989.

Scénka o přínosu Římanů z filmu Život Briana

„Jsem tím nadšený. Doufám, že nám to vydělá hodně peněz, doufám, že tím splatím hypotéku,“ řekl Terry Jones BBC.

Skupina vznikla v roce 1969 a proslavila se dnes už kultovním seriálem Monty Python’s Flying Circus (Monty Pythonův létající cirkus). Má celkem 45 dílů a převážně se skládal z jednotlivých skečů. Kromě seriálu má skupina na svědomí ještě několik filmů a živých vystoupení.

Reklama

Související články

Monty Pythoni chystají comeback

Monty Pythoni, legenda britského humoru, se podle BBC skutečně vrátí na pódium. Sdělil to člen skupiny Terry Jones.

Monty Pythoni potvrdili comeback v červenci 2014

Legendární britská komediální skupina Monty Python ve čtvrtek oznámila, že se asi 30 let po svém rozpadu vrátí na scénu. Na tiskové konferenci v Londýně jejích...

Výběr článků

Načítám