Hlavní obsah

Američtí Manhattan Transfer v Lucerně

Novinky, Stanislav Dvořák

Americká vokální skupina Manhattan Transfer, která má na kontě deset cen Grammy a 30 alb, zazpívá 24. listopadu ve Velkém sále pražské Lucerny.

Foto: Smart Communication

Manhattan Transfer

Článek

Manhattan Transfer vycházejí z jazzu i gospelu a na scéně působí už 43 let. Představí mimo jiné poslední desku The Chick Corea Songbook, na které předělali skladby slavného jazzového a jazzrockového muzikanta.

„V pražské Lucerně vystoupí Manhattan Transfer v silné sestavě Cheryl Bentyne, Janis Siegel, Alan Paul a posily v podobě skvělého basu Trista Curlesse. Trist vedle Manhattan Transfer spolupracuje také s Bobbym McFerrinem, Take 6, New York Voices a dalšími významnými umělci. Pro podzimní turné nahradil spoluzakladatele formace Tima Hausera, jenž se potýká se zdravotními problémy,“ upřesnila Michaela Braná z agentury Smart Communication.

Koncert v neděli 24. listopadu začíná od 19:30 hodin. Před Manhattan Transfer publikum rozehřeje talentovaný Jan Smigmator & Swinging Trio. Vstupenky v ceně od 940 Kč jsou exkluzivně k dostání v síti Ticketpro.

Reklama

Výběr článků

Načítám