Hlavní obsah

Chlapecká skupina Jonas Brothers se rozchází

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká chlapecká skupina Jonas Brothers složená ze tří bratří Jonasových v úterý oznámila, že se rozchází - alespoň prozatím. Tuto zprávu vydali několik týdnů poté, co zrušili poslední turné kvůli hlubokým vzájemným rozporům, napsala agentura AFP.

Článek

Skupina, kterou tvoří bratři Kevin, Joe a Nick Jonasové, vznikla roku 2006, kdy vyšlo jejich debutové album It's About Time. Kariéru chlapecké sestavy značně podpořily filmy a televizní pořady studia Disney. Nyní bratři tvrdí, že rozhodnutí rozpustit kapelu je „jednomyslné”.

„Prozatím je konec,” řekl časopisu People Kevin Jonas a jeho bratr Nick dodal: „Je opravdu těžké říct 'navždy'. Ale uzavíráme jednu kapitolu, to je jisté.”

Jonas Brothers prodali na celém světě více než 20 miliónů nahrávek. Drží zápis v Guinnessově knize rekordů za nejvíc singlů na prvních 20 příčkách amerických hitparád během jediného roku - mezi nejlepších dvacet se dostali s pěti singly.

Reklama

Výběr článků

Načítám