Hlavní obsah

Proč Mercuryho nebude hrát Borat? Moc rozptyluje, tvrdí May

Novinky, Stanislav Dvořák

Kytarista Brian May vysvětlil serveru Ultimate Classic Rock, proč Sacha Baron Cohen alias Borat nebude hrát Freddieho Mercuryho v připravovaném filmu. Jeho účast ve filmu by prý byla moc rozptylující.

Článek

„Vedly nás k tomu poslední tři filmy, ve kterých hrál, Diktátor, Bídníci a Hugo, kde předvedl vynikající výkony, ale až moc cohenovské,“ míní Brian May ze skupiny Queen.

”Myslíme, že ve filmu o Freddiem nesmí nic odvádět pozornost, musíte úplně rozpustit pochyby, musíte věřit, že ten člověk, co hraje Freddieho, je opravdu Freddie, to by se Sachou nešlo,“ vysvětlil. Kytarista také trval na tom, že se rozešli v dobrém.

Náhrada za Cohena je už téměř vybraná, ale May nechtěl sdělit jméno. Bubeník Roger Taylor údajně zmínil, že by chtěli Bena Whishawa z filmu Skyfall. Whishaw hrál mimo jiné také Keitha Richardse z Rolling Stones ve filmu Stoned.

Cohenův styl je extrémní

Cohenův manažer v červenci oznámil, že Cohen s Queen končí - měl s nimi „tvůrčí spory“. Film má pojednávat o cestě Queen ke světové slávě a vrcholí megakoncertem Live Aid v roce 1985. Scénář napsal Peter Morgan.

Cohen se proslavil crazy komediemi jako Borat, Bruno a Diktátor, které měly obrovský úspěch a současně rozzuřily řadu lidí. Na Cohena byla podána spousta žalob. Nejslavnější spory vedl s Kazachstánem, který ve filmu Borat vylíčil jako zemi násilnických primitivů a rasistů. Tamní vláda dokonce žádala celosvětový zákaz filmu.

Reklama

Související články

Borat má dostat cenu Charlieho Chaplina

Britská televizní a filmová akademie v Los Angeles rozhodla, že udělí cenu Charlieho Chaplina herci, scenáristovi a producentovi Sachovi Baronovi Cohenovi.

Výběr článků

Načítám