Hlavní obsah

Skupina Nightwork oznámila poslední koncert a pokřtila album

Právo, Jaroslav Špulák

Pražská skupina Nightwork ve čtvrtek oznámila, že koncert, který proběhne 25. listopadu v pražské O2 Areně, bude její poslední. Po něm si udělají pauzu, jejíž délka není určena.

Foto: Pro Novinky Jan Mottl

Skupina Nightwork

Článek

„Když jsme se před časem rozhodli a dohodli, že bychom měli odejít, domluvili jsme se, že to uděláme v rámci megakoncertu. Ve své kariéře jsme dosáhli spousty met a nevíme, co by se české skupině mělo stát, aby po vystoupení v O2 Areně dosáhla ještě něčeho většího. Proto jsme se rozhodli vyhlásit pauzu na neurčito a rozloučit se koncertem v největší hale u nás. Nevíme, co bude za čas,“ řekl Právu člen skupiny František Soukup.

Na koncert v O2 Areně už se podle slov pořadatelů prodalo více než 8000 vstupenek. Kapela sama odhaduje, že by mohlo dorazit na 10 tisíc diváků. „Až Nightwork skončí, každý z nás se bude nějakým způsobem hudbě věnovat dál. Hudba je totiž to, co máme opravdu rádi,“ odpověděl Právu na otázku ohledně další činnosti členů kapely Jan Maxián.

Nightwork také pokřtili své nové album Čauki mňauki, z něhož zaznějí skladby na koncertu v O2 Areně. „Samozřejmě zahrajeme i své starší pecky,“ ubezpečil novináře kytarista Jakub Prachař.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám