Hlavní obsah

Zlínští divadelníci spustili nečekanou show uprostřed obchodního centra

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Více než dvě desítky herců nečekaně zpestřily středeční odpoledne návštěvníkům obchodního centra ve Zlíně. Na domluvený signál a píseň z Divotvorného hrnce se roztančili v přestrojení za běžné zákazníky, člena ochranky i prodavačku. Tzv. taneční flash mob byl předem připravovaný a měl upoutat na nový muzikál Městského divadla ve Zlíně Divotvorný hrnec.

BEZ KOMENTÁŘE: Flash mob ve zlínském obchodním centruVideo: Aleš Fuksa, Novinky

 
Článek

V zahraničí není flash mob v obchodních centrech nebo na jiných místech s velkou koncentrací lidí ničím novým, v Česku se však jeho vlna teprve rozjíždí.

„Chtěli jsme lidem ukázat, jak dokáže hudba, divadlo i tanec proměnit všední realitu v nevšední zážitek plný radosti a pohody,“ vysvětlila umělecká šéfka divadla Hana Mikolášková, která celou akci naplánovala a zorganizovala.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Herci zlínského divadla se roztančili na známé melodie z muzikálu Divotvorný hrnec.

Zároveň prozradila, že zlínské herce inspiroval flash mob brněnské filharmonie, který hudebníci před nedávnem natočili v nákupním centru Vaňkovka.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Herci zlínského divadla se roztančili na známé melodie z muzikálu Divotvorný hrnec.

Hlavními postavami zlínského flash mobu se stali protagonisté muzikálu Divotvorný hrnec Petra a Radovan Královi, Markéta Kalužíková a Marek Příkazký. Do páru je divadelním kouzlem spojila hluchoněmá Susan, kterou v divadle hraje Jana Drgová.

Návštěvníkům zlínského centra Zlaté Jablko zazpívali slavný duet Tam za tou duhou a předvedli choreograficky náročnou ukázku z Rainbow dance. Na přípravě flash mobu se podílelo celkem 36 lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám