Hlavní obsah

Filmové premiéry: Carrie, Plán útěku, Don Jon a Turbo

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle předlohy mistra hororu Stephena Kinga vznikl film Carrie. Arnold Schwarzenneger a Sylvester Stallone hrají poprvé spolu rovnocenné hlavní role ve filmu Plán útěku. Jako režisér celovečerního filmu Don Jon se rovněž poprvé představuje herec Joseph Gordon-Levit. Z dílny tvůrců Madagaskaru, Kung Fu Pandy a Croodsových přichází vysokorychlostní 3D animovaná komedie Turbo o obyčejném malém šnekovi, který chce zrychlit.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 42. týden

Článek

Carrie

Trailer k filmu CarrieVideo: Forum Film CZ

Plachá dospívající dívka je díky přísné výchově své fanaticky věřící matky totálním outsiderem, ve škole se spolužáky prožívá hotové peklo. Ale Carrie má tajemství: jednoho dne zjistí, že byla obdařena vzácnou a zároveň děsivou mocí telekineze. Toto nadání se umocňuje a vymyká kontrole při přílišném nervovém nebo emocionálním vypětí. Postupem času začne své síly využívat proti lidem ve svém okolí, kteří jí ubližují.

Carrie, USA 2013, horor, 100 min., režie: Kimberly Peirce, hrají: Chloë Grace Moretzová, Julianne Mooreová, Judy Greerová a další.

Plán útěku

Trailer k filmu Plán útěkuVideo: Bontonfilm CZ

Kdo z nich má větší svaly? Kdo komu by nakopal zadek? Kdo je lepší: Arnold, nebo Sly? Otázka, která nebyla zodpovězena od 80. let minulého století, kdy se Arnold Schwarzenneger a Sylvester Stallone stali ikonami akčních filmů, zůstane otevřena i nadále. Ve filmu Plán útěku se sice poprvé setkávají v rovnocenných hlavních rolích, ale hrají kámoše, kteří se snaží společně utéct z vězení, takže kdo by komu dal nakládačku, se zase nedozvíme. Můžete však o tom hlasovat na www.bontonfilm.cz.

Plán útěku, USA 2013, vězeňský thriller, 115 min., režie: Mikael Hafstrom, hrají: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, James Cavizel, 50 Cent, Sam Niel a další.

Don Jon

Trailer k filmu Don JonVideo: Blue Sky Film

Jon Martell je muž vypracovaného těla, který může mít tolik žen, kolik si jen zamane. Jenže podle něj se nic nevyrovná osamocenému sledování porna. A protože mu to nepřipadá úplně v pořádku, vydává se za poznáním lepšího sexu. Místo toho se ale poučí o životě a lásce.

Don Jon, USA 2013, komedie, 90 min., režie: Joseph Gordon-Levit, hrají: Joseph Gordon-Levit, Scarlet Johanssonová, Julianne Mooreová, Tony Danza a další.

Turbo

Trailer k filmu TurboVideo: CinemArt

Malý šnek Turbo má velký sen: chce zvýšit rychlost, protože žít hlemýždím tempem ho neuspokojuje. Trénuje a má před sebou jediný cíl, zúčastnit se největšího světového závodu - Indy 500.  Opustí proto rajčatový strom, kde žije a pracuje, a vydá se na cestu. Na ní díky podivné nehodě získá neuvěřitelnou rychlost až 300 km za hodinu. Od teď si to sviští ulicemi Los Angeles jako neonová střela...

Turbo, USA 2013, animovaná komedie, 96 min., režie: David Soren.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám