Hlavní obsah

Kdo je lepší: Schwarzenegger, nebo Stallone?

Právo, Věra Míšková

Příští týden 17. října se uskuteční premiéra prvního společného filmu dvou ikon akčních filmů Arnolda Schwarzeneggera a Sylvestera Stallona Plán útěku.

Foto: Bontonfilm

Z filmu Plán utěku

Článek

Přání mnoha fanoušků se tak sice po dlouhých 30 letech splnilo, ale zároveň se tak znovu otevírá věčná otázku a spor fanoušků: Kdo z nich je lepší? Kdo by koho přepral? Kdo by komu nakopal zadek? Který z nich je tím jedním jediným úplně největším akčním hrdinou?

Odpověď se nyní hledá na internetu. Český distributor filmu Bontonfilm organizuje velké „všelidové“ hlasování, z něhož by měla, alespoň za Českou republiku, vzejít jasná odpověď. Hlasovat se začne již toto pondělí.

„Základem je hlasování na našich stránkách. Zároveň ale chceme, aby taková anketa běžela i jinde na jiných webech s tím, že my pak jednotlivé výsledky, dílčí výsledky z jednotlivých ,volebních okrsků‘, sečteme a dostaneme mnohem širší a závaznější odpověď,“ upřesňuje ředitel kinodistribuce společnosti Bontonfilm Ondřej Kulhánek a dodává: „Já sám hlasuju pro Sylvestra. Už jsem si kvůli tomu leccos vyslechl, ale on je pro mě víc.“

Reklama

Výběr článků

Načítám