Hlavní obsah

Lucie Bílá zkoušela na Černobílé turné

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu v noci skončí týdenní pódiové zkoušky Lucie Bílé na nadcházející Černobílé turné 2013. To začne v pondělí 14. října v pražské Tipsport Areně.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zpěvačka Lucie Bílá se připravuje na koncertní šňůru ve studiu Dolních Jirčanech.

Článek

Zpěvačka se se svým uměleckým i technickým týmem „zavřela“ v M3D studiu v Dolních Jirčanech u Prahy. Ve středu večer bylo na programu finální zkoušení, při kterém došlo i na choreografie jednotlivých skladeb, videoprojekce a světelné či pyrotechnické efekty.

„Všechno do sebe krásně zapadá, strašně se na turné těším,“ řekla Bílá Právu.

Právě středeční noc byla pro zkoušky v obrovské hale společnosti T Servis finální. V následujících dnech si všichni účinkující naordinovali klid. Ten pro ně skončí v pondělí, kdy se odpoledne sejdou v pražské Tipsport Areně ke generální zkoušce. Večerní koncert pak odstartuje sérii, o které Bílá hovoří jako o největším turné své dosavadní hudební kariéry.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zpěvačka Lucie Bílá se připravuje na koncertní šňůru ve studiu Dolních Jirčanech.

Podle manažera Lucie Bílé Jiřího Koubleho se během posledních zkoušek mírně upravoval program. Koncerty prý potrvají asi půldruhé hodiny a Bílá na nich představí nejenom nejpodstatnější skladby své kariéry, ale také dvě úplné novinky. Obě jsou v tanečním duchu a prozrazují, jaká bude atmosféra nového alba, které Bílá začne chystat po skončení turné.

Zdolávání Mt. Everestu

„Nedávno mi někdo řekl, že to vypadá, jako když se chystám na válečné tažení. Ono to tak skutečně je, protože se cítím jako vrcholový sportovec, který se připravuje na olympiádu. Strašně mi záleží na tom, abych ten svůj Mt. Everest vylezla a abych potěšila lidi. Budu se na koncertech cítit nádherně a chci, aby se lidé především bavili,“ řekla již dříve k turné Bílá.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zpěvačka Lucie Bílá se připravuje na koncertní šňůru ve studiu Dolních Jirčanech.

„Měl by to být svátek bujarosti a pestrosti jak v hudbě, tak v celkovém pojetí vystoupení. Bude to vlastně takový jeden dlouhý videoklip,“ dodal Petr Malásek, šéf doprovodné skupiny Bílé.

Aparaturu pro jednotlivé koncerty bude převážet osm kamiónů a patnáct doprovodných vozidel a dodávek. Pódium bude mít rozměry 28 x 16 metrů. Jeho součástí bude molo o rozměru 8 x 3 metry. V podprogramu vystoupí zpěvačka Patricie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám