Hlavní obsah

Filmové premiéry: Jako nikdy, Diana, Oggy a škodíci a další

Právo, Věra Míšková

Petra Špalková, Jiří Schmitzer a Taťjana Medvecká hrají hlavní role v novém filmu režiséra Zdeňka Tyce Jako nikdy. Naomi Wattsová zase titulní postavu ve filmu Diana o posledních dvou letech života britské princezny. Pro nejmenší je tu animovaný film Oggy a škodíci. Bergman & Magnani: Válka vulkánů je dokument, který odkrývá vášnivé a dramatické milostné vztahy velikánů světového filmu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 38. týden

Článek

Jako nikdy

Trailer k filmu Jako nikdy Video: Falcon

Malíř, sochař a pedagog okresního významu Vladimír Holas namaloval spoustu krásných obrazů - ale ne tak skvělých, jak si přál. Teď umírá a u jeho lůžka se střídají i potkávají dvě ženy – jeho současná přítelkyně a bývalá milenka. Psychologické drama nepostrádá nadhled a humor, který vychází z uvěřitelných životních situací.

Jako nikdy, ČR 2013, psychologické drama, 93 min., režie: Zdeněk Tyc, hrají: Petra Špalková, Jiří Schmitzer, Taťjana Medvecká, Marek Taclík, Marek Němec a další.

Diana

Trailer k filmu DianaVideo: Bontonfilm CZ

Poslední velkou láskou britské princezny Diany byl pákistánský kardiolog Hasnat Khan. O nesnázích jejich milostného vztahu v posledních dvou letech Dianina života vypráví snímek, který údajně přesně odpovídá skutečnosti. Kdo nevěří, ať tam běží.

Diana, Velká Británie 2013, 108 min., režie: Oliver Hirschbiegel, hrají: Naomi Wattsová, Naveen Andrews, Douglas Hodge, Geraldine Jamesová, Charles Edwards a další.

Oggy a škodíci

Trailer k filmu Oggy a škodíciVideo: H.C.E.

Již od stvoření světa jsou kocour Oggy a švábi Joey, Marky a Deedee zamotaní do věčné bitvy. Po letech drobných příběhů se ve filmu Oggy a škodíci konečně dostali na plátno.

Oggy a škodíci, Francie 2013, animovaný, 80 min., režie: Olivier Jean – Marie.

Bergman & Magnani: Válka vulkánů

Trailer k filmu Bergman & Magnani: Válka vulkánů

Ingrid Bergmanová a Anna Magnaniová byly dvě osudové ženy v životě režiséra Roberta Rosselliniho. Dokument, který nahlíží do zákulisí natáčení jeho snímku Stromboli, odkrývá vášnivé a dramatické milostné vztahy těchto velikánů a současně vypráví o jedné éře italského a světového filmu.

Bergman & Magnani: Válka vulkánů, Itálie 2012, dokument, 52 min., režie: Francesco Patierno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám