Hlavní obsah

Raper Lipo má klip k písni Pořád jen to svoje

Český raper Lipo je znám hlavně díky nedávným hitům Ležím v tvé blízkosti a Do města přišla zima, které nazpíval se zpěvačkami Debbi a Kateřinou Marií Tichou. Nyní přichází s vlastní skladbou Pořád jen to svoje, ke které nabízí i videoklip.

Foto: Universal Music

Lipo momentálně nahrává novou desku.

Článek

Skladba zaujme především hudební energií i agresivitou přednesu. „Každej, kdo zná líp moji tvorbu, ví, že jsem už od dob BPM razil heslo nedělat ‘rap o rapu‘. Je to začarovanej kruh, kterýmu rozumí jen ti, co se v něm pohybují. Je spousta důležitějších věcí. Sám usiluju o to být víc umělec, a ne jen MC co říká, jak je dobrej MC. Chtěl jsem si prostě trochu zarapovat a uvést pár věcí na pravou míru. Nebudu z toho ale dělat ústřední bod svojí tvorby,“ vysvětluje Lipo.

Možná proto hodlá svůj nový singl umístit jen na mixtape, který má zkrátit fanouškům čekání na jeho druhou sólovou dlouhohrající desku. Ta je plánována na jaro 2014 a produkovat by ji měl Martin Ledvina a hiphopový producent ODD. Zmiňovaný mixtape by se k fanouškům měl dostat ale ještě v tomto roce…

Kameru při natáčení klipu vedl Jakub Šimůnek, Lipo se ujal dramaturgie.

Videoklip můžete zhlédnout ZDE.

Reklama

Výběr článků

Načítám