Hlavní obsah

V neděli bude Lady Gaga koncertovat poprvé od operace

Právo, Jaroslav Špulák

Americká zpěvačka Lady Gaga bude mít v neděli koncert. Bude její první po operaci pohybového aparátu, kterou absolvovala letos v únoru.

Foto: Milan Malíček, Právo

Lady Gaga se vrací.

Článek

Lady Gaga se představí na iTunes Festivalu v klubu The Roudhouse v Londýně, který bude zahajovat. Podle svého vyjádření připravila pro fanoušky překvapení.

Pravděpodobně to bude premiéra nějaké nové skladby. Na jejím oficiálním kanálu na YouTube je možné zhlédnout dokument o tom, jak se na koncert připravuje. iTunes Festival se bude konat celé září. Po první noci s Lady Gaga vystoupí postupně Sigur Rós, The Lumineers, Paramore, Rizzle Kicks, Queens of the Stone Age, Phoenix, Bastille, Arctic Monkeys, později budou koncertovat i Kings Of Leon, Elton John, Justin Timberlake, Katy Perry nebo Robin Thicke.

Lady Gaga se sice představila už minulou neděli na MTV Video Music Awards v New Yorku, nebyl to ale regulérní koncert. První plnohodnotný po operaci absolvuje v neděli večer v Londýně.

iTunes Festival se pravidelně koná v Londýně od roku 2007. Po třicet zářijových večerů představuje největší hvězdy poprockové scény doby.

Reklama

Výběr článků

Načítám