Hlavní obsah

Celeste Buckingham bude spolupracovat s Pitbullem

Právo, Jaroslav Špulák

Slovenská zpěvačka Celeste Buckingham nedávno v rozhovoru pro Právo prozradila, že usiluje o to, aby mohla pracovat i se světovými hudebními hvězdami. Nyní se dočkala prvního výrazného úspěchu. Její americký management oznámil, že bude spolupracovat s úspěšným kubánsko-americkým rapperem a zpěvákem Pitbullem. Informaci přinesla slovenská média.

Foto: Profimedia.cz

Celeste Buckinham se prosazuje stále výrazněji.

Článek

„Celeste Buckingham a Pitbull se dohodli na celosvětové spolupráci. Tato spolupráce nezahrnuje pouze nahrání společného duetu, ale především zajišťuje dlouhodobou spolupráci s Pitbullovým vydavatelstvím Mr. 305 a také spolupráci obou managementů na obou stranách oceánu s cílem podpořit celosvětovou kariéru Celeste Buckingham,“ sdělil americký management zpěvačky.

Spolupráce se prý zrodila po dlouhém jednání mezi vydavatelstvím Mr. 305 a týmem zpěvaččiných amerických manažerů. Právu zpěvačka v srpnu sdělila, že ji po návratu do Spojených států, kde studuje na hudební škole v Nashvillu, čeká americké rádiové turné. Podpoří její písničku Run Run Run, která v Americe aktuálně vyšla jako singl.

Reklama

Výběr článků

Načítám