Hlavní obsah

Herec ze seriálu Rizzoli & Isles spáchal ve 29 letech sebevraždu

Novinky, Stanislav Dvořák

Mladý seriálový herec Lee Thompson Young, který začínal jako dětská hvězdička u Disneyho, zemřel ve 29 letech. Youngův manažer Paul Baruch řekl podle BBC, že mladík si vzal život. Policie to nechce komentovat.

BEZ KOMENTÁŘE: Young jako detektiv Frost v seriálu Rizzoli & Isles

 
Článek

Jako dospívající byl Lee Thompson Young v USA znám ze seriálu The Famous Jett Jackson, v poslední době pak hlavně ze seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně.

„Lee byl více než brilantní mladý herec, měl nádhernou jemnou duši a bude mi chybět,” řekl Baruch.

Tělo nalezli policisté v pondělí v jeho domě v Los Angeles. Herec se nedostavil na natáčení aktuálního seriálu, kde hrál detektiva Barryho Frosta.

Foto: Profimedia.cz

Lee Thompson Young v seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně

„Jsme naprosto zdrceni ze ztráty tohoto milého, jemného, dobráckého a inteligentního člověka,” uvedla producentka seriálu Janet Tamarová v tiskovém prohlášení za společnosti TNT a Warner Bros. Dodala, že na něj budou všichni vzpomínat díky jeho pozitivní energii, úsměvu a dobrotě.

Foto: Profimedia.cz

Lee Thompson Young

Young se narodil v roce 1984. Ve dvanácti letech se přestěhoval do New Yorku a začal hrát v seriálu The Famous Jett Jackson, který skončil v roce 2001. Nebyl velkou hollywoodskou hvězdou, objevoval se spíše jen v televizi. Kromě Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně to byly např. série jako Flash Forward - Vzpomínka na budoucnost, Terminátor: Příběh Sáry Connorové, South Beach, Kevin Hill, Jake 2.0, Proud Family a Smallville. V kinech byl uveden jen béčkový horor Hory mají oči 2.

Lee Thompson Young: nejznámější seriály

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně

Terminátor: Příběh Sáry Connorové

Kevin Hill

Jake 2.0

Smallville

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám