Hlavní obsah

Na Sázavafest Hadouken! i Falco Tribute Band

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britští elektroničtí rockeři Hadouken!, rakouský Falco Tribute Band, americká písničkářka Maia Vidal, Francouzi Lyre Le Temps či britská elektropopová kapela Monarchy patří k hlavním hvězdám letošního Sázavafestu.

Foto: ČTK

Britský zpěvák James Smith z kapely Hadouken!

Článek

Akce se uskuteční od čtvrtka od třinácté hodiny do noci ze soboty na neděli v zámeckém parku ve Světlé nad Sázavou.

Je to již páté místo, kde se festival koná, a pořadatel Pavel Kloupar věří, že se na něm Sázavafest bude konat i nadále.

Již dnes se ve večerním programu představí rakouská skupina Gasmac Gilmore, slovenští Polemic a naši UDG, Visací zámek, Wohnout či Lucia Šoralová.

Hvězdou pátečního programu budou Hadouken!, Australan Dub FX, Francouzi Lyre Temps, kteří se atmosférou své hudby a projekcemi vrátí k filmovým melodiím zlaté éry kinematografie, úspěšná slovenská zpěvačka Celeste Buckingham nebo naše formace Mandrage a Vypsaná fixa.

Sobotní program bude patřit již zmíněným Falco Tribute Band, Maie Vidal, Monarchy, britským Scarlet Soho či našim Portless nebo Tata Bojs.

Reklama

Výběr článků

Načítám