Hlavní obsah

Filmové premiéry: Red 2, Drsňačky a Jasmíniny slzy

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězdné herecké osobnosti Bruce Willis a John Malkovich se vracejí v akční komedii Red 2 o bývalém agentovi CIA. Drsňačky jsou dvě na jednom smetišti, a ač se zprvu nenávidí, mají společného víc, než by čekaly. Woody Allen natočil Jasmíniny slzy s Cate Blanchettovou a Alecem Baldwinem.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 31. týden

Článek

Red 2

Upoutávka na film Red 2 - 2Video: Bontonfilm

Frank Moses a jeho parťák Marvin Boggs žijí usedlým životem důchodců.  Všechno se ale změní ve chvíli, kdy se znovu objeví zbraň příští generace ze studené války Nightshade a všichni si myslí, že oni dva vědí, kde je.

Britská tajná služba MI6 najme smrtonosnou ostřelovačku Victorii, aby je odstranila, a zkorumpovaný vládní úředník na ně pro změnu nasadí nájemného zabijáka Hana. Agenti putují z Londýna přes Paříž až do Moskvy...

Red 2, USA 2013, akční komedie, 116 min., režie: Dean Parisot, hrají: Bruce Willis, John Malkovich, Anthony Hopkins, Helen Mirrenová, Catherine Zeta-Jonesová a další.

Drsňačky

Trailer k filmu DrsňačkyVideo: CinemArt

Ty dvě se vážně nemají rády, a to je ještě slabý výraz. Upjatá zvláštní agentka Sarah pracuje v New Yorku a doufá v další povýšení. Svérázná policajtka Shannon naopak vyrostla na ulicích Bostonu a umí střílet rovnou od boku. Pistolí i svou nevymáchanou pusou.

Když je Sarah převelena do Bostonu, aby pomohla vyřešit sérii brutálních vražd, střetne se nejen s bostonským podsvětím, ale i se Shanon...

Drsňačky, USA 2013, komedie, 117 min., režie: Paul Feig, hrají: Sandra Bullocková, Melissa McCarthyová, Demian Bichir, Marlon Wayans a další.

Jasmíniny slzy

Trailer k filmu Jasmíniny slzyVideo: Bioscop

Jasmine je elegantní, okouzlující a zhýčkaná dáma. Její zdánlivě idylické manželství s bohatým podnikatelem Halem i bezstarostný život se v jediný okamžik rozpadnou na kousky. Jasmine se stěhuje ke své sestře Ginger, která má skromný byt v San Francisku. Jenže útěk z pohádkového stereotypu není tak jednoduchý.

Jasmíniny slzy, USA 2013, drama, 98 min., režie: Woody Allen, hrají: Cate Blanchettová, Alec Baldwin, Sally Hawkinsová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám