Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Wolverine se v Česku vydrápal na vrchol

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký fantasy snímek režiséra Jamese Mangolda Wolverine s Hughem Jackmanem v hlavní roli vede žebříček nejnavštěvovanějších filmů v českých kinech. Za poslední víkend si film vybralo 22209 diváků.

Foto: CinemArt

Wolverine

Článek

Hugh Jackman ve výpravném akčním dobrodružství zavítal do Japonska. V pro něj zcela neznámém a nesrozumitelném světě se střetne se svou největší Nemesis. Z nelítostné bitvy na život a na smrt odejde navždy poznamenaný. Prvně v životě se cítí zranitelný, ocitá se na samé hraně svých fyzických a psychických možností. Zdaleka nebojuje jen se smrtícími samurajskými meči, ale i s vlastní smrtelností.

V dalších rolích hrají Famke Janssenová, Brian Tee, James Fraser či Hirojuki Sanada.

Druhé místo patří americkému animovanému filmu Já padouch 2 o polepšeném padouchovi, jehož schopnosti by leckdo rád využil. Například šéf mocné Antipadoušské ligy Silas Velezadek. Silas sice padouchy všeho druhu hluboce opovrhuje, ale kdo se může do myšlení zlosyna vcítit líp než zlosyn bývalý?

Třetí je Revival, česká komedie, kde excelují Bolek Polívka, Miroslav Krobot, Marián Geišberg a Karel Heřmánek jako čtveřice starých rockerů, kteří obnoví skupinu, ale stanou se rukojmími svých slabostí a bezcitného manažera.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Wolverine22209
2.1.Já padouch 213465
3.2.Revival12061
4.-V zajetí démonů9635
5.5.Univerzita pro příšerky7293
6.3.Pacific Rim - Útok na Zemi4776
7.4.R.I.P.D. - URNA: Útvar rozhodně neživých agentů3593
8.6.Osamělý jezdec3475
9.7.White House Down2380
10.8.Stážisti2318

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám