Hlavní obsah

Simpsonovi se sejdou s Griffinovými

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Postavy z populárních amerických animovaných seriálů Simpsonovi (1989) a Griffinovi (1999) se příští rok sejdou ve společné epizodě.

Foto: archiv Práva

Taťka Homer Simpson

Článek

Griffinovi, které vytvořil Seth MacFarlane, se vydají na výlet do Springfieldu a narazí tam na žlutou rodinku Simpsonových z dílny Matta Groeninga. Bart svými kousky okouzlí Stewieho a Marge se sblíží s Lois. Homer si zas s Peterem Griffinem povypráví o tom, zda je lepší pivo Pawtucket, nebo Duff.

Simpsonovi jsou nejdéle vysílaným animovaným seriálem v USA a také americkým sitcomem s největším počtem dílů. První epizoda měla premiéru 17. prosince 1989, postavičky se však na obrazovce objevily již v roce 1987 v Tracey Ullman Show.

Seriál Griffinovi má na kontě po třech cenách Emmy a Annie. V roce 2009 ho nominovali na Emmy v kategorii Nejlepší komediální seriál. Co se týče animovaných seriálů, stalo se tak poprvé od chvíle, kdy nominaci v roce 1961 získali Flintstoneovi (1960).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám