Hlavní obsah

Nová DVD: Mama, Čtyřicítka na krku a Snížek, bílý kožíšek

Právo, Věra Míšková

Hororový thriller Mama je o dvou malých dívkách, které zmizely v lesích a pět let je nikdo neviděl. Režisér filmů Zbouchnutá a 40 let panic Judd Apatow uvádí zábavnou sondu do rodinného života s názvem Čtyřicítka na krku. Rodinná animovaná komedie o malém gorilím samečkovi, to je Snížek, bílý kožíšek.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 30. týden

Článek

Mama

Nová DVD

Pět let Lucas vytrvale hledal malé neteře Lilly a Victorii, které po násilné matčině smrti zmizely i s otcem neznámo kam. Pak se dívky podaří najít v opuštěné chatě uprostřed hlubokých lesů. Dívky jsou zubožené, sociálně velmi zaostalé, ale naživu, což si nikdo neumí vysvětlit. Po jejich návratu se ale zdá, že s nimi tajně přišel i někdo další, kdo jim pomáhal celou tu dobu přežít, a teď se jich nechce vzdát.

Mama, Španělsko/Kanada 2013, horor/thriller, 96 min., režie: Andres Muschietti, hrají:  Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Javier Botet, Megan Charpentier a další.

Čtyřicítka na krku

Nová DVD

Letité manželství Petea a Debbie stojí na pokraji zhroucení. Zatímco se oba snaží skloubit vztah, kariéry a starost o děti i o rodiče, času na přemýšlení, jak si užít zbytek života, jim moc nezbývá. Čtyřicítka na krku je upřímná a dojemná komedie o slastech a strastech manželství i rodičovství v moderní době.

Čtyřicítka na krku, USA 2012, komedie, 132 min., režie: Judd Appatow, hrají: Paul Rudd, Leslie Mann, Maude Apatow, Iris Apatow, Megan Fox a další.

Snížek, bílý kožíšek

Nová DVD

Gorilí sameček Snížek ví, jaké to je být jiný. Jeho sněhově bílý kožíšek ho odlišoval od tlupy goril, už když se narodil. Nyní žije daleko od svého domova, v ZOO v Barceloně, kde je pro návštěvníky tou největší senzací. Jenže ostatní gorily ho kvůli jeho jiné barvě odhánějí. Snížek má plán! Chce utéct a tajně navštívit mocnou čarodějku z cirkusu, která by mu mohla splnit jeho největší přání: být jako ostatní, stát se obyčejnou gorilou…

Snížek, bílý kožíšek, USA 2011, animovaná komedie, režie: Andrés G. Schaer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám