Hlavní obsah

Superman s Batmanem spojí své síly v jednom filmu

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Diego

Pro nemálo filmových a komiksových fanoušků to bude splněné toužebné přání. Zapojit populární hrdinské postavy Supermana a Batmana do jednoho filmového příběhu se rozhodli hollywoodští tvůrci pod taktovkou režiséra Zacka Snydera. To, že se Superman s Batmanem poprvé objeví ve filmu spolu, ohlásil Snyder na komiksovém festivale v kalifornském San Diegu, informovala v neděli stanice BBC.

Článek

Scénář filmu se ale pořád ještě píše. Natáčení by mělo začít příští rok a v kinech by se film měl objevit v létě za dva roky.

Snyder, který režíroval poslední snímek Supermana nazvaný Muž z oceli, má už také jasno, že titulní roli opět ztvární britský herec Henry Cavill. Avšak o tom, kdo bude hrát Batmana, ještě rozhodnuto nebylo.

Filmová společnost Warner Bros očekává divácký úspěch. Jen poslední filmy o Batmanovi a Supermanovi vydělaly přes miliardu dolarů (zhruba 20 miliard korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám