Hlavní obsah

Na světě je první ukázka z akční fantasy s Jeffem Bridgesem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká fantasy Sedmý syn vstoupí do kin v lednu 2014. V hlavních rolích uvidíme hollywoodské hvězdy Jeffa Bridgese, Julianne Mooreovou či Bena Barnese.

Upoutávka na film Sedmý synVideo: Warner Bros. CZ

 
Článek

V dávné minulosti se objevila hrozba probuzení zla, které může znovu zažehnout válku mezi silami nadpřirozena a lidstvem. Mistr Gregory (Jeff Bridges) je rytíř, který před staletími uvěznil zlou a mocnou čarodějnici jménem Malkin (Julianne Mooreová). Ta nyní uprchne a usiluje o pomstu. Matka Malkin shromáždí své stoupence všech druhů a připravuje se udeřit svým hrozivým hněvem na nic netušící svět. V cestě jí stojí jediná překážka: Mistr Gregory.

Ve snímku dále hrají Alicia Vikanderová, Antje Traueová, Olivia Williamsová či Kit Harington známý ze seriálu Hra o trůny. Režii měl Sergej Bodrov, který natočil například snímek Mongol - Čingischán, nominovaný na Oscara v kategorii nejlepší cizojazyčný snímek, nebo filmy Nomád, Nespoutaní a Kavkazský zajatec.

Reklama

Výběr článků

Načítám