Hlavní obsah

Brit Floyd chtějí v ČR odehrát pět alb Pink Floyd na jednom koncertě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na skalní české fanoušky Pink Floyd čeká mimořádná akce - skupina Brit Floyd chce odehrát pět alb této rockové legendy v kuse, a to v Praze (4. prosince Incheba Arena) a o dva dny později v Brně (Kajot Arena).

Foto: Art-Ist Agency

Brit Floyd

Článek

Brit Floyd do Česka přivezou zatím největší audio-vizuální floydovskou show nazvanou P-U-L-S-E 2013 (The Pink Floyd Ultimate Light & Sound Experience).

Má se jednat o tříhodinový koncert, kde zazní celá alba Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Division Bell a The Dark Side of The Moon. Samozřejmostí jsou projekce a animace, jež mají vystoupení maximálně přiblížit atmosféře koncertů již neexistujících Pink Floyd.

Tuto show podle pořadatele vidělo již přes půl miliónů lidí po celém světě. Letošní turné P-U-L-S-E 2013 zasáhne přes sedmdesát amerických a kanadských měst, dvacet míst ve Velké Británii a Irsku a na dvě desítky dalších evropských metropolí.

Obliba výpravných rockových revivalů je značná i v Česku, nejznámější jsou tu Australian Pink Floyd Show, kteří tu vystupovali několikrát, a Brit Floyd. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro od 490 korun do 1190 Kč. Více na na www.britfloyd.com.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám