Hlavní obsah

Irský komik Dylan Moran se na konci září vrátí do Prahy

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři vyprodaná vystoupení v rámci několika minut přiměla organizátory pražských show baviče Dylana Morana uspořádat ještě jednu. A větší. Irský komik se tak do Prahy vrátí 30. září a vystoupí ve Velkém sálu Lucerny. Lístky jdou do prodeje ve středu v 10:00.

Foto: Profimedia.cz

Dylan Moran

Článek

Stovky lidí, na které se nedostalo během prvních tří Moranových vystoupeních v květnu, mohou slavit, mají totiž ještě jednu šanci spatřit irského komika letos v Praze. Nekorektní vystoupení plná jedovatých vtípků směřujících vůči různým národnostem, rodičovství a třeba i politice slavila v květnu v Praze nebývalý úspěch. I proto se Moran rozhodl do české metropole vrátit.

„Myslím, že Moranův humor je českému i slovenskému publiku opravdu blízký. Rozumíme jeho angličtině i jeho kulturním a společenským narážkám – a on zase rozumí nám. Jeho podání tzv. observační komedie je špičkou celosvětového standupu a jsem opravdu ráda, že jej zde můžeme přivítat znovu,” vyjádřila se k akci Dominika Janigová z pořadatelské agentury Fource Entertainment, která poslední tři show Morana připravila.

Vstupenky na Moranovo zářijové vystoupení budou stát od 590 do 990 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám