Hlavní obsah

Výherci Bon Joviho kytary a VIP lístků na koncert v Praze vylosováni

Aktualizováno

Slavná americká kapela Bon Jovi míří do Prahy, 24. června zahraje rocková legenda v Synot Tip Aréně v Edenu. Novinky.cz ve spolupráci s pořadateli připravily pro čtenáře exkluzivní soutěž o podepsanou kytaru ze sbírky frontmana Jona Bon Joviho a vstupenky na koncert, a to včetně hodnotných VIP lístků. Výherci byli vylosováni v úterý.

Foto: Nova Music a NuCoast Productions

Bon Jovi

Článek

Soutěže se zúčastnilo téměř sedm tisíc příznivců Bon Jovi, drtivá většina z nich správně odpověděla na soutěžní otázku. Zpěvák Jon Bon Jovi byl letos opět nominován na Zlaté glóby s filmovou písní, která se jako bonus nachází i na deluxe verzi nového alba What About Now. Otázka zněla, jak se tato skladba jmenuje. Správná odpověď je Not Running Anymore.

Slosování se uskutečnilo v úterý 18. června, výherci budou bezprostředně po slosování kontaktováni.

Ceny si mohou výherci vyzvednout v den koncertu přímo v Edenu, vstupenky podle dohody i v redakci Novinek.

1. cena

Výherce Petr Jílek získá elektrickou kytaru Floyd Rose ISOT 3 s vlastnoručním podpisem Jona Bon Joviho. Jedná se o speciální výrobek, kytary Floyd Rose jsou poměrně vzácné. Firma se totiž zaměřuje především na výrobou plovoucích kobylek ovládaných pákovým mechanismem se zámkem na struny pro zachování ladění při ohýbání tónu – tohoto vynálezu využívají od 80. let nejslavnější rockoví a metaloví kytaristé, pro které se ohýbání tónů pomocí páky stalo novým výrazovým prvkem.

Kytary Floyd Rose používá kromě kytaristy Bon Jovi Richieho Sambory také například Brad Whitford z Aerosmith nebo Joe Walsh z Eagles.

Výherce první ceny obdrží kromě kytary také dvě vstupenky na koncert k stání.

Foto: Nova Music a NuCoast Productions

Kytara Floyd Rose Jona Bon Joviho s jeho vlastnoručním podpisem

2. cena

Jako výherkyně druhé ceny byla vylosování Marie Vrtalová. Získá dvě vstupenky do VIP zóny v celkové hodnotě 18 000 korun.

Foto: Nova Music a NuCoast Productions

Bon Jovi

3. cena

Dalších osm vylosovaných obdrží jednu vstupenku k stání v hodnotě 1690 korun. Jsou jimi: Veronika Janská, Kateřina Rychtaříková, Lenka Pšenicová, Stanislava Svitková, Lucie Palatková, Kateřina Šinfeltová, Marta Sedláčková, Zuzana Vinšová.

Foto: Nova Music a NuCoast Productions

Bon Jovi

Americký rockový fenomén Bon Jovi má na kontě 12 alb, jichž se prodalo více než 125 miliónů kusů. Odehrál přes 2700 koncertů, které vidělo neskutečných 35 miliónů diváků.

V Praze Bon Jovi zahrají po 20 letech v rámci aktuálního světového turné Because We Can: The Tour. Show trvá tři hodiny, vedle několika novinek z alba What About Now je z drtivé většiny naplněná nejznámějšími hity, zazní Livin' on a Prayer, It's My Life nebo You Give Love a Bad Name.

Bon Jovi - What About Now

Pro evropskou část turné skupina připravila úplně novou scénu, kterou zdobí maska obřího cadillaku sestavená z 61 obrazovek a obří LED projekce, aby dění na pódiu bylo dobře viditelné ze všech koutů stadiónu. Scéna se staví čtyři dny. Aby měl realizační tým dost času ji včas postavit na dalším koncertním místě, má kapela scénu ve čtyřech exemplářích.

V roli předskokanů vystoupí Support Lesbiens, kteří v nové sestavě představí čerstvý singl Changes.

Support Lesbiens - Changes

-------------------------------

Organizátorem soutěže je Borgis, a. s. a NOVA MUSIC.

Soutěže se mohou zúčastnit občané České republiky nebo osoby s trvalým pobytem na území České republiky starší 18 let, a to při splnění výše uvedených podmínek.

Výhry nelze vyplatit v hotovosti ani je vymáhat právní cestou. Organizátor soutěže neodpovídá za ztrátu nebo poškození výher během poštovní přepravy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám