Hlavní obsah

Osud Českého lva stále nejistý

Novinky, Stanislav Dvořák

Petr Vachler v pondělí ani nepotvrdil, ani nevyvrátil možný prodej značky Český lev. Z jeho vyjádření vyplývá jen to, že se s filmaři na ničem nedohodl.

Článek

„K licenčním podmínkám či prodeji Českého lva se nebudu vyjadřovat do společného setkání s prezídiem ČFTA, neboť jsme se dohodli na společném prohlášení. Výsledek společného prohlášení, resp. termín zveřejnění tiskové zprávy nejsem schopen určit. Prezídium ČFTA považuje nejzazší termín vyřešení situace do konce června 2013," uvedl Vachler.

"Dnes (v pondělí) pouze odpovídám prezídiu na ultimativně navržené podmínky z 31. 5. 2013. Vše bude záležet na prezídiu ČFTA. Neprosazuji svou verzi, jen hledám osobně kompromis mezi dvěma nabídkami prezídia ČFTA, a to z 21. 5. a 31. 5. 2013. Mám zájem se dohodnout na pokračování Českého lva, předat jeho organizaci do rukou ČFTA, i když principielně jsem o prodeji Českého lva neuvažoval a hodlal jsem v pozici producenta pokračovat. Konečné rozhodnutí vysloví prezidium ČFTA, které má zájem o Českého lva," dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám