Hlavní obsah

Paramore přijíždějí s novou deskou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Americké poppunkové Paramore čeští posluchači dobře znají nejen z desek, ale i kvůli jejich dva roky starému vystoupení na festivalu Rock for People. Jejich zrzavá zpěvačka Hayley Williamsová si získala mnoho obdivovatelů. Soubor vystoupí 19. června v pražské Lucerně, kde představí své nové album nesoucí jen jméno skupiny Paramore.

Foto: Supraphon/Warner Music

Paramore

Článek

Nová deska, na kterou museli fanoušci čtyři roky čekat, je pro další existenci skupiny klíčová. Je první, na které se už nepodílejí bratři Farrové - kytarista Josh a bubeník Zac - kteří opustili Paramore koncem roku 2010.

Desce věnoval soubor velkou pozornost, jako producenta si vybral baskytaristu  Justina Meldala-Johnesna, který dlouho doprovázel písničkáře Becka a Nine Inch Nails, jejichž bubeník usedl za bicí soupravu.

Skupina na novince ukázala, že stále více staví na hlasu zpěvačky a rozšiřuje žánrový záběr a nebojí se čerpat nejen z ema, pop punku nebo ska, ale klidně i z country nebo z alternativního rocku. Koncert ukáže, jak nové písně obstojí vedle hitů z prvních tří desek.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám