Hlavní obsah

Nova chystá nový seriál z lékařského prostředí

Televize Nova začne 25. června vysílat nový seriál z lékařského prostředí a názvem Doktoři z Počátků. Jednou z hlavních postav je doktor Ota Kovář v podání Martina Stránského, známého ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, jenž je tak s novým pořadem provázán.

Foto: Nova

Lenka Termerová v novém seriálu

Článek

V další stěžejní roli vesnického doktora Panenky se objeví Václav Postránecký, informovala Nova. „Ta role se mi velice líbila, protože ten člověk je mi podobný. Dokonce je snad mnohem lepší, vtipnější než já,“ uvedl ke své postavě herec.

Seriálový Panenka zrestituoval ve vesnici bývalou farmu, kterou bezplatně pronajímá resocializačnímu centru pro bývalé závislé. V něm pobývá například Milena Petrů, která se v podání Haliny Pawlowské zotavuje ze závislosti na lécích a jídle.

V hlavních rolích se dále představí Lenka Termerová jako majitelka a prodavačka v konzumu nebo Marek Vašut, který hraje zápornou postavu starosty s velkými podnikatelskými plány. Seriál se točí v hostivařských ateliérech a ve středočeské obci Pyšely. Nova zatím připravuje 32 dílů, které by měly být natočeny do konce srpna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám