Hlavní obsah

Filmové premiéry: Království lesních strážců, Pařba na třetí a Poslední zima

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký animovaný 3D film Království lesních strážců je dobrodružná komedie o věčném souboji dobra a zla. Pařba na třetí je po Pařbě v Las Vegas a Pařbě v Bangkoku poslední díl komediální série. Belgicko-švýcarsko-francouzský film Poslední zima je příběhem muže, který je odhodlán udržet svůj život a majetek za každou cenu.

Upoutávka na film Království lesních strážců Video: CinemArt

 
Článek

Království lesních strážců

Foto: Cinemart

Filmové premiéry

Bystré, statečné a tvrdohlavé Mary je sedmnáct let  a snaží se sblížit se svým otcem Bombou, který se jí odcizil. Svérázný a roztržitý profesor Bomba je posedlý zkoumáním pozoruhodné civilizace drobných lesních mužíčků. Mary se kouzlem ocitne v tomto podivném lesním společenství, a pokud se chce dostat zpátky, musí partičce zábavných zelených postaviček pomoci, uvěřit v jejich tajuplný svět a zachránit ho.

Království lesních strážců, USA 2013, animovaný, 102 min., režie: Chris Wedge, v českém znění mluví: Klára Sochorová, Otakar Brousek Jr., Libor Terš, Zbyšek Pantůček, Michal Jagelka, Dalibor Gondík a další.

Pařba na třetí

Foto: Warnerbros

Filmové premiéry

Tentokrát žádná svatba ani rozlučka se svobodou. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem, rejstřík vymazán. Podle posledních zpráv je magnet na pohromy Leslie Chow uvržen do thajského vězení, a tak se kluci téměř vzpamatovali z nočních toulek pochybnými čtvrtěmi Las Vegas a Bangkoku. Jediný nespokojený je Alan, který stále postrádá smysl života. Ještě, že má kamarády.

Upoutávka na film Pařba na třetíVideo: Warner Bros.

Pařba na třetí, USA 2013, komedie, 100 min., režie: Todd Phillips, hrají: Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha, Jamie Chung a další.

Poslední zima

Foto: Film Europe

Filmové premiéry

Pětadvacetiletý Johann převzal po otci farmu. Žije sám, čas dělí mezi práci na farmě, péči o sestru, která je v ústavu, a dívku, kterou miluje. Před začátkem zimy mu shořela stodola plná sena, což značně nabouralo již tak křehkou rovnováhu jeho živobytí. Johann ztrácí pevnou půdu pod nohama, avšak odmítá si připustit problémy. Než aby čelil prohře, snaží se udržet to, co se již nedá vrátit

Upoutávka na film Poslední zimaVideo: Film Europe

Poslední zima, Belgie/Francie/Švýcarsko, drama 103 min., režie: John Shank, hrají: Vincent Rottiers, Anaïs Demoustier, Florence Loiret Caille, Aurore Clément a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám