Hlavní obsah

Nová DVD: Vražedná hra, Bídníci, Jack Reacher: Poslední výstřel a Sbohem, královno

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Thriller Vražedná hra navazuje na filmovou sérii, kterou odstartovaly snímky Jako pavouk a Sběratel polibků. Třemi Oscary je ověnčena filmová adaptace muzikálu Bídníci. Do filmového thrilleru Jack Reacher: Poslední výstřel vstoupil bývalý vojenský vyšetřovatel Jack ze stránek bestselleru Leeho Childa. Historické drama Sbohem, královno vypráví o prvních dnech Velké francouzské revoluce.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 19. týden

Článek

Vražedná hra

Nová DVD

Alex Cross společně se svým dlouholetým kamarádem Tommym Kanem a vyšetřovatelkou Monicou Ashe pracuje jako detektiv policejního oddělení v Detroitu. A Monika se dostane do rukou sériového vraha přezdívaného Picasso. Přestože Picassovým hlavním cílem je průmyslový magnát Giles Mercier, jeho kroky jsou nevypočitatelné...

Vražedná hra, USA 2012, akční/krimi/thriller, 97 min. režie: Rob Cohen, hrají: Tyler Perry, Matthew Fox, Jean Reno, Rachel Nichols, Chad Lindberg, Giancarlo Esposito, Carmen Ejogo, Edward Burns a další.

Bídníci

Nová DVD

Podle hitu divadelních prken natočil režisér Tom Hooper podmanivý příběh zmařených snů, neopětované lásky, vášně, oběti i spásy. Bývalého vězně Jeana Valjeana poté, co porušil pravidla podmínečného propuštění, celá desetiletí pronásleduje nemilosrdný inspektor Javert. Když se Valjean ujme dívenky Cosette, jejich životy se nadobro změní.

Bídníci, Velká Británie 2012, muzikál / drama, 157 min, režie: Tom Hooper, hrají: Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathawayová, Amanda Seyfriedová, Helena Bonham Carterová, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen a další.

Jack Reacher: Poslední výstřel

Nová DVD

Všechny důkazy o ohavném zločinu ukazují na jediného podezřelého, který už sedí ve vazbě. Ten však na svoji obranu pronese jen jedinou větu: „Sežeňte Jacka Reachera!“ Zákon má své hranice, Reacher ne, a tak se pouští do boje za pravdu.

Jack Reacher: Poslední výstřel, USA 2012 akční/kriminální, 125 min., režie: Christopher McQuarrie, hrají: Tom Cruise, Werner Herzog, Rosamund Pike, Robert Duvall, Richard Jenkins a další.

Sbohem, královno

Nová DVD

Příběh historického filmu je vyprávěný z pohledu mladé služebnice královny Marie Antoinetty, která nemá ani tušení, že po boku své paní prožívá poslední tři dny přepychu, pompéznosti a extravagance na zhýralém versaillském dvoře.

Sbohem, královno, Francie/Španělsko 2012, drama/historický, 96 min., režie: Benoît Jacquot, hrají: Diane Krugerová, Léa Seydouxová, Virginie Ledoyenová, Xavier Beauvois, Noémie Lvovsky, Michel Robin, Julie - Marie Parmentierová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám