Hlavní obsah

Beyoncé a Andre předělali hit Amy Winehousové. Hrůza, nadává otec Amy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavný hit zesnulé Amy Winehousové Back to Black už má coververzi od americké superhvězdy Beyoncé. Spolupracovala na ní s muzikantem, který si říká Andre 3000. Otce Amy bohužel nahrávka spíše urazila.

Foto: Sony Music

Beyoncé

Článek

Beyoncé a Andre 3000 vytvořili svou verzi písně pro americký film Velký Gatsby a premiéru měla v pořadu Marka Ronsona na EastVillageRadio. Ronson, který produkoval původní hitovou verzi Amy Winehousové, byl zájmem o skladbu potěšen a řekl, že je to krásná předělávka jejich písně a prý by se líbila i Amy.

Bohužel její otec má opačný názor a dává to hlasitě najevo. Už před pár dny řekl, že coververze od Beyoncé písni nic nepřinese a nyní dodal, že to, co tam přidal Andre 3000, je prostě hrozné.

Celý soundtrack filmu je přímo nacpaný hvězdami. Kromě Beyoncé tam najdete například tracky od The xx, Jacka Whitea, Florence + The Machine a Lany Del Rey. Album produkoval Jay-Z, který sám přispěl jedním songem. Oficiálně deska vyjde 6. května.

Foto: Suzanne Plunkett, Reuters

Zpěvačka Amy Winehousová

Zájem o Amy Winehousovou neutichá ani dva roky po její smrti. Minulý rok vyšla kniha a momentálně se připravuje film, který bude točit režisér oceňovaného dokumentu Senna Asif Kapadia.

Uvede ho společnost Focus Features International a prý ukáže i dosud nezveřejněné archivní záběry ze života soulové hvězdy. Amy Winehousová zemřela 23. července 2011 v pouhých 27 letech. Doplatila na alkohol a drogy, podle pitvy měla v době smrti v krvi 4,16 promile alkoholu.

Reklama

Výběr článků

Načítám