Hlavní obsah

Britský DJ Roni Size vystoupí na brněnské Flédě

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský producent, DJ a frontman kapely Reprazent Roni Size vystoupí 26. dubna v brněnském klubu Fléda. Jeho drumandbassový set bude doprovázet MC Tonn Piper.

Foto: Coda Music Agency

Roni Size

Článek

"Po pěti letech se do Brna navrací lídr kapely Reprazent Roni Size, který svým albem New Forms z roku 1997 definitivně změnil tvář drumandbassové scény a jeho skladba Brown Paper Bag se stala prakticky hymnou každého fanouška tohoto žánru. New Forms přinesly Ronimu a jeho kapele kromě platinové desky i prestižní ocenění Mercury Prize (dnes Barclaycard Mercury Prize). Úspěch o to cennější, vezmeme-li v potaz, že v témže roce o tuto cenu bojovali i Radiohead, Primal Scream či Chemical Brothers," uvedli pořadatelé.

Roni Size vydal dvě desítky alb a nedávno vystoupil v bristolské Collston Hall (v rámci projektu Adhesive live), kde spojil síly s uznávaným skladatelem a dirigentem Williamem Goodchildem.

Bristolský čtyřicátník vystoupí na Flédě ve zhruba 2hodinovém djském setu a po jeho boku se představí MC Tonn Piper.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám