Hlavní obsah

Jarek Nohavica vystoupí poprvé v O2 Aréně

Právo, tom

Ostravský písničkář Jaromír Nohavica letos na podzim poprvé zazpívá v pražské O2 Aréně. A Fanoušci se dočkají hned dvou koncertů za sebou. Zpěvák o tom informoval na svých webových stránkách.

Foto: Právo-Petr Hloušek

Jarek Nohavica

Článek

Legenda českého folku zvolila pro své první vystoupení v nejmodernější tuzemské sportovní hale velmi netradiční přístup. Nejprve se představí s Janáčkovou filharmonií Ostrava a následující den ho pak diváci zažijí tak, jak ho dobře znají - s kytarou a heligonkou.

Koncert s Janáčkovou filharmonií Ostrava pod vedením Marko Ivanoviče se v pražské O2 Aréně uskuteční ve středu 23. října od 20 hodin. „Barevná aranžmá Marko Ivanoviče a Ondřeje Brzobohatého dávají písním nový rozměr a posouvají je až někam na hranici filmové hudby,“ uvedl zpěvák.

Spojení s Janáčkovou filharmonií si Nohavica vyzkoušel loni v ostravském Gongu. O den později, tedy 24. října ve stejnou hodinu, vystoupí Nohavica se svým sólovým, více než dvouhodinovým koncertním programem. Na pódiu jej doprovodí vynikající polský akordeonista a klavírista Robert Kuśmierski.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám