Hlavní obsah

Nová alba: Lucie Vondráčková, Carla Bruni i Bonnie Tyler

Právo, Jaroslav Špulák

Jako dámská jízda by se dal označit přehled nových desek tohoto týdne. Mezi ty nejočekávanější totiž patří nahrávky Lucie Vondráčkové, Carly Bruni nebo Bonnie Tyler.

Článek

Lucie Vondráčková: Oheň

Foto: BrainZone

Nová alba

Nejnovější album Lucie Vondráčkové nabízí, kromě prvního singlu Co s tou touhou, i hit loňského léta z filmu Rebelka nazvaný Kdy vzlétnu já. Na kolekci je rovněž vánoční duet s Petrem Kolářem Vánoce bílý, titulní píseň z filmu Babovřesky S láskou nám je líp nebo duet Byla to láska s Michalem Davidem. Album je laděno do tanečních rytmů.

Carla Bruni: Little French Songs

Foto: Naive

Nová alba

Bývalá první dáma Francie Carla Bruni vydává nové album. Prvním singlem je skladba Chez Keith et Anita, poskládaná ze vzpomínek na vztah kytaristy Rolling Stones Keitha Richardse s italskou herečkou Anitou Pallenberg. Album nazvané Little French Songs je její čtvrté.

Bonnie Tyler: Simply Believe

Foto: Sony Music

Nová alba

Slavná rocková zpěvačka a interpretka takových hitů jako It’s a Heartache nebo Moonlight Shadow se nedávno usadila ve Francii a natočila tam po letech mlčení nové album. Obsahuje zčásti aktualizované verze jejích nejslavnějších písní a také novinky, které napsal pro její originální chraptivý hlas Stuart Emerson.

Lil Wayne: I Am Not A Human Being II

Foto: Universal Music

Nová alba

Americký rapper Lil Wayne vydává své desáté album, pokračování kolekce I Am Not Human Being z roku 2010. Novince předcházel singl Bitches Love Me, pro rádia byl název zkrácen pouze na Love Me. Mezi hosty se na desce objevují Drake, Nicki Minaj, Boo, 2 Chainz, Big Sean a Future.

Ondřej Havelka a jeho Melody Makers: Perly swingu

Foto: EMI Music

Nová alba

Ondřej Havelka a jeho Melody Makers se rozhodli nabídnout ty vůbec nejkratší hudební perly, jež po sobě světový swing 30. a 40. let zanechal. Zběsilé, virtuózní kusy střídají nesmrtelné sladké melodie. Žhavý americký swing zvedá ze židlí, české písně konejší nervy posluchačů.

Krokus: Dirty Dynamite

Foto: Sony Music

Nová alba

Švýcarská heavymetalová kapela Krokus oslaví příští rok 40 let. Za dobu své kariéry prodala více než 13 miliónů nosičů. Po rozpadu se v roce 2008 opět sešli a jejich comebackové album Hoodoo (2010) se dostalo na první místo švýcarských prodejních hitparád. Nyní přicházejí s novým albem Dirty Dynamite a opět jsou na ní ostří jako břitva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám