Hlavní obsah

Nová DVD: Carrie, Holky na tahu a Nabitá zbraň

Právo, Věra Míšková

Stylová adaptace slavného díla velmistra hororu Stephena Kinga nese název Carrie. Přesně to, co hlásá v názvu, také přináší komedie Holky na tahu a jde o tah předsvatební neboli loučení se svobodou. Emilio Estevez a Samuel L. Jackson jsou jako Colt a Luger na stopě rafinovaných překupníků drog v bláznivé komedii Nabitá zbraň.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 12. týden

Článek

Carrie

Nová DVD

Nesmělá dívka Carrie Whiteová je nejen terorizována pološílenou matkou, ale pro svůj vzhled a zakomplexovanost je také zdrojem posměchu spolužáků. Atmosféra hrůzy narůstá souběžně se stupňujícím se ponižováním a nenávistí. Pohár trpělivosti mladé dívky přeteče během školního plesu. Carrie po dalším krutém žertu na její adresu spouští děsivá jatka...

Carrie, USA 1974, horor, 94 min., režie: Brian De Palma, hrají: Sissy Spacek, Piper Laurie, Amy Irving, William Katt, Nancy Allen, John Travolta, P. J. Soles, Priscilla Pointer, Betty Buckley, Sydney Lassick.

Holky na tahu

Nová DVD

Tři nejlepší kamarádky Regan, Gena a Katie jsou dokonale pobouřené, když zjistí, že jejich kamarádka Becky, která je sice milá, ale trpí nadváhou a vždycky byla terčem posměchu, se bude vdávat jako první z party. Gena a Katie jsou pořád single a Regan se snaží přinutit svého kluka, s kterým chodí už čtyři roky, aby ji konečně požádal o ruku. Becky své kamarádky požádá, aby jí šly za družičky, ty se však svého úkolu zhostí po svém a rozlučka se svobodou se jim poněkud vymkne z rukou…

Holky na tahu, USA 2012, komedie, 84 min., režie: Leslye Headland, hrají: Isla Fisherová, Kirsten Dunstová, James Marsden, Lizzy Caplanová, Adam Scott, Rebel Wilson a další.

Nabitá zbraň

Nová DVD

Dva nebezpečně drzí detektivové jsou na stopě překupníkům drog, kteří neváhají zneužít ke svým nekalým záměrům dívčí skautskou organizaci. S pomocí sympaťáka a krásky, která zbožňuje kůži, bojují Colt a Luger proti mazanému prevítovi Williamu Shatnerovi a Timu Currymu v bláznivé komedii, kde je potrestán každý zločin. Snímek je zábava ve stylu Žhavých výstřelů a Bláznivé střely.

Nabitá zbraň, USA 1993, akční komedie, 93 min., režie: Gene Quintano, hrají: Emilio Estevez, Samuel L. Jackson, Jon Lovitz, Tim Curry, Kathy Irelandová, Frank McRae, F. Murray Abraham, Whoopi Goldbergová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám