Hlavní obsah

Nová DVD: Kozí příběh se sýrem, Hra o trůny a Tajemný muž

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokračování českého animovaného filmu se jmenuje Kozí příběh se sýrem a volně navazuje na první český 3D animovaný film Kozí příběh – Pověsti staré Prahy. V druhé řadě jedinečného epického seriálu Hra o trůny z produkce HBO bojují králové z celého fiktivního kontinentu Západozemí o Železný trůn. Tajemný muž je horor, v němž v americkém městečku mizí děti.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Kozí příběh se sýrem

Nová DVD

Kuba s Mácou se usadili v sýrovém království a živí se sýrařinou. Jedné noci je ale unese čert a jejich statečné děti, Honzík a Zuzanka, se je spolu s Kozou vydají najít a zachránit. Pomáhat jim budou mimo jiné Dlouhý, Široký a Bystrozraký - nakonec všichni zjistí, že cesta do pekla může být nejen zábavná, ale může skončit i na nečekaném místě…

Kozí příběh se sýrem ČR 2012, animovaný/rodinný, 79 min., režie: Jan Tománek, hrají (hlasy): Jiří Lábus, Matěj Hádek, Mahulena Bočanová, Karel Heřmánek, Michal Dlouhý, Miroslav Táborský, Martin Dejdar, Miroslav Vladyka, Milan Šteindler a další.

Hra o trůny 2. série 5DVD

Nová DVD

V královském sídle okupuje trůn krutý mladý Joffrey, ovlivňovaný radami své potměšilé matky Cersei a strýce Tyriona. Moc Lannisterů je pod obrovským tlakem z mnoha stran. Mezitím v řadách divochů severně od Zdi vyrůstá nový vůdce - další nebezpečí pro Jona Snowa i Noční hlídku a Daenerys Targaryen plánuje na Východě podpořit své vyčerpané síly třemi nově narozenými draky.

Hra o trůny 2. série 5DVD, USA 2012,  fantasy/drama/historický, 525 min., režie: Brian Kirk, Daniel Minahan, Alan Taylor, Timothy Van Patten, Neil Marshall, hrají: Sean Bean, Peter Dinklage, Lena Headeyová, Nikolaj Coster-Waldau, Michelle Fairleyová, Mark Addy, Iain Glen, Julian Glover, Ron Donachie, Rory McCann, a další.

Tajemný muž

Nová DVD

Julia žije v městečku Cold Rock a pracuje jako zdravotní sestra. Jedné noci ji přepadne podivný pocit, a když se podívá do synova pokojíčku, najde jen prázdnou postel. Rychle seběhne ze schodů a polije ji hrůza: ve dveřích vidí stát Tajemného muže, který v náručí drží jejího syna Davida. Julia se spolehne na svůj mateřský instinkt a pustí se za nimi. Hon začíná a s ním se vrací i dávná otázka: kdo je ten Tajemný muž?

Tajemný muž, Francie/USA/Kanada, 2012, horor/thriller, 102 min., režie: Pascal Laugier, hrají: Jessica Biel, Jodelle Ferland, Stephen McHattie, William B. Davis, Janet Wright, G. Michael Gray, Katherine Ramdeen, Samantha Ferris

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám