Hlavní obsah

Pop punkoví Paramore přijedou do Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Populární americká rocková skupina Paramore vystoupí 19. června v pražské Lucerně. Skupina z Nashvillu, která začínala s pop punkem a emo, přijede v rámci turné k novému albu, které vyjde v březnu. Vznikalo ale bez bratrů Farrových - kytaristy Joshe a bubeníka Zaka, kteří skupinu zakládali a kteří ji opustili v roce 2010.

Foto: Conspiracy

Paramore

Článek

Paramore, jejichž poznávacím znamením je hlas zpěvačky Hayley Williamsové, se před dvěma lety - už jako trio - představili na festivalu Rock for People, kde nadchli diváky svým nasazením. Podle recenzenta Práva ale byla zpěvačka fádní a intonačně nepřesná. [celá zpráva]

Soubor byl zpočátku ovlivněn tvorbou Blink 182 a Green Day. Brzy však škatulku pop punku pro středoškoláky přesáhl, obohatil ho prvky post hard coru, aniž by se vzdal silných refrénů. Paramore bývají řazeni po bok One Republic nebo 30 Seconds To Mars a jsou považováni za pokračovatele No Doubt.

Novou desku nesoucí jen jméno kapely avizuje protiválečná píseň Now. Kapela také zdůrazňuje význam víry.

K úspěchu skupině pomohlo, že její píseň Decode zazněla ve filmu Twilight a skladba Monster ve snímku Transformers 3. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám