Hlavní obsah

Film o filmu: Martin a příliš krásná Venuše

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Natáčení nebylo jednoduché, je sice velmi talentovaná, ale příliš krásná,“ říká herec Marek Taclík o své manželce v novém filmu Martin a Venuše, aneb když hlídá táta. Premiéra je 7. března. Novinky nyní nabízejí film o filmu.

Film o filmu Martin a VenušeVideo: Bioscop

 
Článek

Slyšeli jste někdy o soundtracku k peklu? Nebo že by se nějaký muž vsadil, že dokáže být stejně dobrý v domácnosti a péči o děti jako jeho žena? O tom a mnoha dalších věcech bude vyprávět film Martin a Venuše, jenž bude mít premiéru už za měsíc – 7. března 2013.

Jako manželský pár Vendulu a Martina uvidíme Kristýnu Bokovou a Marka Taclíka, který o natáčení s Kristýnou řekl: „Nespolupracovalo se mi s ní úplně jednoduše. Je sice velmi talentovaná, ale příliš krásná….“

A co prozradila Kristýna na Marka? „Já jsem s Markem nehrála. My jsme prostě byli manželský pár. Bylo mi s ním dobře, i když mne někdy – jako filmový manžel – štval a zároveň jsem ho milovala.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám